En Julio vuelve la actividad cultural pinosera

Fecha:

Categorias: Concejalía Cultura y juventud, Noticias

En Julio vuelve la actividad cultural pinosera

La Regidoria de Cultura i Joventut comença a programar poc a poc amb l’arribada de la “nova normalitat”. A partir del mes de juliol el municipi comptarà amb activitats a les quals es podrà acudir seguint les normes d’higiene i seguretat, distanciament social i ús de mascareta.

El divendres 10 de juliol s’ha programat la pel·lícula “Peter Rabbit” dins de l’activitat habitual “Cinema d’estiu”, en este cas serà al pati de Centre Cultural a les 22 hores, dins la Campanya de Difusió de Música i Teatre de la Diputació d’Alacant. Les entrades s’han de recollir al Centre Cultural, màxim 4 entrades per persona. A esta activitat hi haurà que entrar per la porta del Centre Juvenil i del carrer Pablo Iglesias.

Un dia després, el 11 de juliol a les 20:30 hores, se celebrarà a la Bodega del Pinós, el XXIII Certamen Nacional de Poesia Maxi Banegas, amb el lliurament de premis. Enguany participarà el Grup de Càmara de la Unió Lírica Pinosense “Música y Vinos”, hi haurà visites guiades a la bodega i al finalitzar una degustació de vins i formatges. Les invitacions són limitades, s’han de replegar al Centre Cultural i amb un màxim de 4 per persona.

Els divendres 17 i el 31de juliol, a les 21 hores s’ha organitzat l’activitat De parc en Parc a la Fresca,  la companyia Carabassa presentarà dos contacontes, “jugant amb els contes”. També hi haurà que recollir les entrades al Centre Cultural, màxim 4 per persona i només un adult per cada grup de xiquets o xiquetes. L’entrada en este cas serà per la porta principal del Centre Cultural i per la del Centre Juvenil.

El dissabte 25 de juliol, a les 21 hores, el torn serà per a la banda de música de la Unió Lírica, qui ha organitzat el concert “Sopa amb la teua banda: tu portes el sopar i nosaltres et posem la banda sonora”. Serà al pàrquing de l’ajuntament i l’entrada es recollirà al Centre Cultural, també amb limitació, màxim 4 entrades per persona.

El dijous 16, 23 i 30 hi haurà sessions de monòlegs al Teatre Auditori a partir de les 22 hores. El dijous 16 de la mà de Teatrea Teatre, amb Natalia Bravo i el monòleg “Marcela Desesperada”; dijous 23 amb Reme Carbonell de Yorick Teatre, “La mina de sal” i el dijous 30 Andrés Puche també de Yorick Teatre amb “Libertad domiciliaria”. Les entrades es recolliran de dilluns a dijous de 19 a 21 hores al teatre o cridant al telèfon 965 478 560. Les entrades seran numerades amb un preu de 5 euros i amb un màxim de 4 per persona.

 

Te puede interesar

Ir al contenido