XXI EDICIÓ DE LES TROBADES D’ESCOLES EN VALENCIÀ A MONÒVER, AMB LA PARTICIPACIÓ DELS CENTRES DE PRIMÀRIA DEL PINÓS

Fecha:

Categorias: Concejalía Cultura y juventud

XXI EDICIÓ DE LES TROBADES D’ESCOLES EN VALENCIÀ A MONÒVER, AMB LA PARTICIPACIÓ DELS CENTRES DE PRIMÀRIA DEL PINÓS

Aquest diumenge 22 d’abril, el nostre municipi ha participat  en la XXI edició de la Trobada d’Escoles Valencianes de les Valls del Vinalopó.  Enguany, Monòver ha acollit aquesta jornada lúdica, festiva i de convivència entre les escoles de Petrer, l’Alguenya, el Pinós i la Romana.

La participació pinosera ha estat molt completa, començant per la cercavila que ha comptat amb els nostres gegants, la “Tia Pera” i el “Tio Guerra”, acompanyats pel so de tabalet i dolçaina de “Monte de la Sal” i les regidores de Cultura-Joventut i de Educació, Silvia Verdú i Neus Ochoa, incorporant-se posteriorment l’edil Elisa Santiago i l’alcalde, Lázaro Azorín.

A l’acte d’inauguració d’aquesta jornada,  l’edil d’Educació s’ha dirigit al públic present, juntament amb els altres representants polítics, mostrant la seua satisfacció del treball que es fa per mantindre la nostra llengua viva i sobre tot per la convivència que es converteix aquesta trobada entre els centres de la comarca.

Lázaro Azorín, alcalde del Pinós, també ha estat a Monòver desprès d’acudir a una reunió en Alancant amb el president de la Generalitat, i ha destacat les millores que s’han aconseguit als últims anys a l’àmbit educatiu, com els programes “Edificant”, per a que tots els col·legis tinguen les ajudes econòmiques per a millorar instal·lacions i carències o la gratuïtat dels llibres.

Pel que respecta al centres educatius, han estat representats pel dos centres de primària “San Antón” i “Santa Catalina” que han preparat tallers de manualitats  de marcapàgines i de libèl·lules divertides, on han col·laborat tant alumnat com famílies i professorat dels centres, tots ells amb la samarreta i el barret fets per a l’ocasió.

Paral·lelament hi havia altres activitats complementàries, contacontes, jocs tradicionals, danses populars, entre altres.

 

GALERIA DE IMATGES

Te puede interesar

Ir al contenido